Terrible Server Side Lag?

Discussion in 'WildStar Online' started by CrimsonEclipse, Jul 17, 2014.

  1. CrimsonEclipse

    CrimsonEclipse You Jelly Bruh? Tenacious Gamer Veteran Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    867
    Likes Received:
    112
    Trophy Points:
    240
    Gender:
    Male
    Location:
    New York, NY
    Has anyone else been experiencing this? The past few times I have tried to play the game the lag has been unbearable to the point I get dropped only to log back in and find a dead toon (lol). Everything thing is delayed by like 10 seconds or more.
     
  2. Vanye

    Vanye Tenacious Gamer Tenacious Gamer Veteran Member

    Joined:
    May 21, 2014
    Messages:
    932
    Likes Received:
    230
    Trophy Points:
    285
    Gender:
    Male
    There is a DDoSer who has been giving Wildstar hell. He has been tweeting about it https://twitter.com/itzchF but it's a hacked account and he has not been caught yet.
     
  3. Keul

    Keul Keul Gamer Legendary Gamer 2009 Original Member

    Joined:
    May 7, 2011
    Messages:
    594
    Likes Received:
    115
    Trophy Points:
    360
    Gender:
    Male
    Yep after i said Hi to you i got booted and couldn't log back on
     
  4. CrimsonEclipse

    CrimsonEclipse You Jelly Bruh? Tenacious Gamer Veteran Member

    Joined:
    Feb 9, 2012
    Messages:
    867
    Likes Received:
    112
    Trophy Points:
    240
    Gender:
    Male
    Location:
    New York, NY
    Yeah,

    It has been terrible, I haven't even bothered logging since then. I may try tonight.
     

Share This Page